Salla ja Petriikka

Salla ja Petriikka on lauluduo, joka kuljettaa yleisöään puhutteleviin maisemiin.

Salla ja Petriikka ovat laulajia, joilla teatteritaustansa ansiosta on kyky pysäyttää kuulijaa lauluillaan ja johdattaa erilaisiin tunnelmiin. He aistivat herkästi yleisön tunnelmaa ja ottavat esitystilanteen luonteen huomioon tuoden iloon pirskahteluja ja suruun valoa.

Salla ja Petriikka ovat laulaneet yhdessä vuodesta 2018. Ohjelmistossaan heillä on kansanlauluja ja klassista tuotantoa. Tässä alla otteita heidän kappaleistaan.

Petriikka ja Salla kesäkuussa 2023

J. S. Bachin Inventio nro 13, joka on aluperin sävelletty uruille. Sallan ja Petriikan versio oheisen punaisen tekstin takana.

Suomalainen kansanlaulu Tuonne taakse metsämaan. Klikkaa oheista punaista tekstiä ja kuulet Sallan ja Petriikan version.

Kuva: Ingemar Raukola

Salla Markkanen on muusikko, laulaja, säveltäjä, sovittaja, esiintyjä monella saralla. Hän laulaa ja ajattelee korkealta, sekä on aina heikomman puolella. Salla on myös teatterimuusikko ja musaimprovisoinnin ammattilainen. Laulajana Sallaa on nähty viime vuosina ihmisoikeuslauluyhtye The Friends of Dorothyn rivissä, sekä monissa yksityistilaisuuksissa niin solistisesti, kuin laulajaparinsa Petriikka Pohjanheimon kanssa.

Petriikka Pohjanheimo on freelance-näyttelijä ja laulaja. Kaksikymmentäviisivuotisen uransa aikana hän on esiintynyt niin Helsingissä kuin muuallakin Suomessa sekä vapaiden teattereiden että kaupunginteattereiden lavoilla. Laulajana Petriikkaa on nähty viime vuosina  ihmisoikeuslauluyhtye The Friends of Dorothyn rivissä, sekä monissa yksityistilaisuuksissa niin solistisesti, kuin laulajaparinsa Salla Markkasen kanssa. Työssään Petriikkaa kiinnostavat erityisesti vähemmistöjen oikeuksiin ja yhdenvertaisuuteen liittyvät teemat.

Kuva: Emma Pietarila

“Älä epäröi kysyä meitä esiintymään tilaisuuteesi!
Soita tai meilaa matalalla kynnyksellä ja jutellaan ohjelmistosta ja toiveistasi.”

Petriikka: postia@petriikka.fi
Salla: +358 50 466 1688